Referencer

Klient referencer:

Jeg har været ved Charlotte af flere omgange.

Første gang jeg prøvede behandling hos hende, var det pga. piskesmæld efter en trafik ulykke. Jeg havde gået til fys i flere mdr., men efter 3. behandling hos Charlotte var det væk.

Hun har hjulpet mig i forbindelse med min graviditet, hvor jeg havde stærke bækken smerter.

Og hun har hjulpet alle min børn. En havde hovedpine efter 5 års vaccinationen, han blev undersøgt for alt muligt på hospitalet, som ikke kunne hjælpe ham, med 2 behandlinger hos Charlotte og det var væk.

Jeg vil anbefale alle at tag et smut forbi Charlotte, selv når det er noget man tænker at det kan hun ikke hjælpe med, for mit bud vil være at det kan hun.

Kæmpe anbefaling herfra
Line Sønderby


En varm anbefaling fra mig

Det har været en kæmpe oplevelse for mig at være startet til kranio sekral behandlinger hos Charlotte. Jeg har ikke prøvet det før, men har brugt det i min bearbejdning af sorg. Jeg har efter at være kommet flere gange hos Charlotte, fået hjælp til at få mit nervesystem i ro og balance. Min stressede krop, med spændte skuldre og nakke har jeg fået løsnet op.

Hun har en ret fantastisk ro over sig og jeg kan kun beskrive hendes behandlinger som positive og nærmest meditative for mig.

Jeg går der fra hver gang og føler mig lettere og mere i kontakt med min krop.

Det er en meget givende, varm og energivenlig behandlingsform og jeg kan kun varmt anbefale behandlinger hos Charlotte.

Mvh. Trine Nielsen


Vi kom til Charlotte med vores søn, som havde flere fysiske tics (blinkede ukontroleret med øjnene, spændinger ved halsen, nakke og skuldre) såvel som verbale tics (sagde høje ukontrollerede lyde).

Behandlingen bestod af lette berøringer på kroppen, og Charlotte tilpassede behandlingen, således at vores søn fik en rigtig tryg og god oplevelse af behandlingen. Bl.a. foregik dele af behandlingen samtidig med at vores søn lavede puslespil, vores klare fornemmelse var, at vores søn synes det var utrolig hyggeligt og rart.

Gennem vores forløb hos Charlotte, som bestod af tre behandlinger, oplevede vi en dreng, som i den grad fik mere ro på hele kroppen. Allerede efter første behandling mærkede vi den positive effekt, og ved slutningen af forløbet, endte det med, at vores søn helt kom af med både sine kropslige såvel som verbale tics. Ganske utroligt! Vi kan kun på det kraftigste anbefale Charlotte, som giver en særdeles kvalificeret og behagelig behandling.

Hendes rolige væsen var også med til at skabe et trygt og behageligt behandlingsmiljø. Vi er ovenud taknemlig for resultatet og vi har nu en søn som trives fysisk og mentalt.

De varmeste anbefalinger fra Annie


I dag har mini-mennesket været til kranio sakral behandling hos skønne Charlotte. 
Første gang vi besøgte Charlottes biks var mini-mennesket kun få uger gammel.
Han var fuld af låsninger efter en fødsel, hvor han lå som stjernekigger, og derfor fik en skæv start på livet. Mini-mennesket sov kun korte lure, og havde trækninger til den ene side således han lå i bananform. Efter første behandling lå han allerede lige, og sov nærmest nonstop et helt døgn.
Ved anden behandling hjalp Charlotte ham med maven som drillede. Ja faktisk hjalp hun så godt, at der kom gang i systemet i en sådan grad at det gik ud over tæpper og briks.

I dag var vi afsted, da mini-mennesket stadig ikke går og virker stiv i benene.
Jeg var lidt nervøs for hvordan det nu skulle gå at have en aktiv 1,5 årig i ro på briksen.
Nervøsiteten blev hurtigt gjort til skamme.
Så snart Charlotte lagde hænderne på ham, så smeltede han nærmest.
Fra siddende til at ligge med hovedet på sine fødder, så meget i ro at jeg troede han sov.
I en hel time modtog hans Charlottes blide og kærlige behandling, mens han var helt i ro. 
Efter behandlingen kom mini-mennesket ned på gulvet og lavede en lille bouncy dans – noget han ellers ikke plejer at gøre, så nu glæder jeg mig til at se om behandlingen gør det lettere for mini-mennesket at løbe omkring.
Tænker du at du eller dit barn kunne have brug for hendes nænsomme behandling eller blot noget wellness, så kan du finde hende i hendes klinik i Stavtrup.
Charlotte er hjertevarm og udstråler ro og tryghed, så du kan trygt lægge dig i hendes kærlige omfavnende hænder.


Gennem de sidste 7 år, har jeg løbende fået behandlinger af Charlotte – både når der har været noget akut, og som forebyggende velvære.

Anbefaler varmt til alle, at få behandlinger ved Charlotte!

Sidste forløb jeg havde hos hende, var da jeg efter cykestyrt blev ramt af hjernerystelse og piskesmæld, hvor Charlotte en gang om ugen i halvanden måned, kom hjem til mig med briks og hjalp med god behandling!
Det har haft ubeskrivelig stor betydning!
Altid både effektivt og meditativt med Charlottes erfarne, gode, varme, indfølende hænder.
Signe Topholm. 2020

Jeg er meget glad og tilfreds med de 4 behandlinger, jeg har fået for min tennisalbue og mit problem med min højre kæbe. Smerterne forsvandt og det fungerer helt normalt igen. Jeg havde et forudgående behandlings forløb hos en fysioterapeut, som også hjalp. Men det var Charlottes behandlinger, som fik det helt væk. Jeg kan varmt anbefale Charlottes behandlinger og hendes behagelige personlighed. Kate. 2019

Jeg har efter en ulykke døjet med hovedspændinger i 12 år. Der skulle nærmest ingen påvirkning fra mennesker ellers støj til før hovedet spændte op, og jeg følte mig utilpas. Jeg har prøvet mange behandlingsformer før og oplevede kun kortvarig bedring. Men denne gang hos Charlotte oplevede jeg, at der skete noget i mit kranie, der hvor hovedet er placeret på rygsøjlen. Efterfølgende har jeg konstateret, at jeg ikke mere får hovedspændingerne. For mig er det helt fantastisk, for mine problemer i ryg og skuldre er for intet at regne med i forhold til, at jeg fik hovedspændingerne. Så til Piskesmældsramte, lad biodynamisk kranio sakral terapi få en chance hos jer. Jeg troede hovedspændingerne kom fra nakkeskaden, jeg fik ved samme lejlighed. Men nej, Charlotte siger, det er fordi kraniet har stået en anelse skævt på min rygsøjle efter ulykken. 

Min allerbedste anbefaling fra Annette. 2019

2013 – Øreakupunktur mod pollenallergi/høfeber. Synes du skal vide at det virker på mig. Har kæmpet i næsten 20 år med alvorlige høfeber i maj og juni måned, men har efter behandlingen forrige uge intet mærket til pollen allergien. Det er rigtigt dejligt at slippe for gener og piller og næsespray mod høfeber. 

2018 – Det virker fortsat – ingen behov for allergipiller el.lign – god weekend -Peer 
MVH Peer Leth 2018Først og fremmest, tusinde tak for den behandling du gav mig, den har hjulpet mig helt fantastisk meget.

Jeg har i mange år lidt af græsallergi og min tilstand var så slem, at jeg ikke var i stand til at opholde mig udenfor i meget længere en nogle minutter ad gangen, før jeg måtte gå ind igen inden jeg fik meget svie og kløe i øjnene, hovedpine og nyseanfald. Selvom jeg har prøvet hvert eneste medikament for at lindre ubehaget var der intet der har hjulpet det fjerneste. – Tværtimod blev jeg både træt og sløv. Det har, så længe jeg kan huske, ødelagt mine sommersæsoner for mig, og jeg har endda måttet vælge karriere efter det, da jeg så mig nødsaget til at vælge et kontor-arbejde, så jeg slap for at skulle opholde mig udenfor om sommeren. Samtidig blev min døgnrytme også totalt ødelagt i sommerperioden, fordi det var nemmere at opholde sig udenfor om aftenen, da der ikke er så meget pollen i luften dér. 

Jeg blev behandlet med øreakupunktur i starten af græssæsonen og må indrømme at jeg var meget skeptisk. Min tanke var, at hvis alle de medikamenter jeg havde prøvet ikke virkede det mindste, hvordan skulle det her så hjælpe mig..
Efter din behandling var der et par dage, hvor jeg kunne mærke at der stadig var symptomer på græsallergi, men på den tredje dag havde jeg slet ingen symptomer på græsallergi mere. Lige siden dér, har jeg kunnet nyde sommeren sammen med kæreste og kammerater som enhver anden også har kunnet.

Ærligt talt, så er jeg lidt mundlam – Det eneste jeg kan sige, er mange mange tusinde tak.

Det har så utroligt stor indflydelse på mit velbehag, for end ikke at snakke om mit sociale liv, hvor jeg nu har helt nye muligheder for at gøre hvad jeg ønsker.

Tusinde tak! Tusinde mange tak.

Med venlig hilsen
Lasse Krogsgaard 

Jeg får ofte en behandling med Kranio sakral terapi, jeg har ikke nogle specifikke problemer, men nyder at få lidt afspænding og velvære og anbefaler det gerne til andre med samme behov.

Peter.

Jeg kan varmt anbefale Charlottes behandlinger. Hun er enormt dygtig i sit fag og har et rigtig godt nærvær i sine behandlinger. Hendes varme og dejlige personlighed smitter positivt af på mig ved hver behandling. Jeg føler mig i meget trygge hænder hos Charlotte og jeg oplever en dybde og en vedvarende afspænding i hendes behandlinger, som jeg ikke har oplevet hos andre behandlere. Giv dig selv den skønne gave at bestille tid hos Charlotte, det gør underværker.

Hilsen Signe Tarp Topholm

Indbydende og hyggeligt lokale. Levende lys, beroligende musik og behagelig temperatur. Milde og behagelige hænder og en rolig og afslappende stemme, der forklarer, hvilken behandling man får. Det er min oplevelse af en Kranio-Sakral behandling hos Charlotte Vester Yde. Jeg har været til min del af massører og en enkelt Kranio-Sakral behandling og man ved det har været godt, når man har en let, afslappende og svævende fornemmelse efter en behandling. En Kranio-Sakral behandling hos Charlotte Vester Yde kan klart anbefales. Sanne Lundby.
– Sanne

Oplev effekten af Kranio Sakral-terapi – jeg blev overbevist! Jeg har hørt rigtig meget om Kranio Sakral-terapi (KST). Egentlig har jeg kun hørt rigtig gode ting om behandlingsformen, men det var først, da jeg selv besøgte Charlotte Yde, at jeg for alvor blev overbevist, om hvor godt KST er.

Min kæreste har de sidste par år foretrukket KST frem for almindelig massage. Hun har fortalt mig, hvordan terapien i langt højere grad end almindelig massage har afhjulpet spændinger i ryg og nakke samt lindret hendes hovedpine markant. Så da jeg fik muligheden for at prøve denne massageteknik på egen krop, slog jeg til. Og det skulle vise sig, at KST slet ikke er det ”hokus-pokus”, som jeg egentlig gik og troede.

Da jeg ankommer til den hyggelige klinik, der ligger under den lille helsekostbutik, Ganefryd, i Klostergade – bliver jeg modtaget af den smilende og glade Charlotte. Jeg tager plads på briksen fuldt påklædt – og er ret spændt på, hvad der skal ske. Charlotte begynder behandlingen, som består af en meget blid massage og en række ’greb’, der forsigtigt løsner op i spændinger og korrigerede uregelmæssigheder i kroppen.

Jeg blev virkelig overrasket over, hvordan de helt lette berøringer kunne give en følelse af dyb afspænding. Normalt er jeg typen, der mener, at massage skal gøre ondt, før det gør godt – men efter denne behandling hos Charlotte er jeg virkelig blevet overbevist om, at KST kan noget, almindelig massage ikke kan.

Det er ikke sidste gang, jeg har prøvet KST – og du kan godt glæde dig, hvis dette er første gang, du skal prøve det!

God fornøjelse! Journalist: Kristian Skjoldborg www.Downtown.dk

Jeg kan meget varmt anbefale at få behandling af Charlotte. Hun har en rolig og professionel tilgang til behandling, der gør at man med det samme føler tillid til hendes evner.

Jeg har en kronisk nakke skade efter en ulykke, jeg prøvede Kranio sakral behandling, som var god til at afspænde og give ro i nakken. Den bedste længere virkende behandling jeg har oplevet, og jeg synes ellers, jeg har prøvet mange former for behandling. 

Venlig hilsen Annette