Udtalelser

Klient udtalelser:

Jeg har været meget glad og tilfreds med de 4 behandlinger jeg har fået for min tennisalbue og problem med min højre kæbe. Smerterne er helt forsvunden og det fungere helt normalt igen. Jeg havde en forudgående behandlings forløb hos en fysioterapeut som også hjalp, men det var Charlottes behandling som fik det helt væk. Så jeg kan varmt anbefale Charlotte til at hjælpe med hendes behandlinger og hendes behagelige personlighed. 
– Kate.

Hej Charlotte. Jeg har efter en ulykke døjet med hovedspændinger i 12 år. Der skulle nærmest ingen påvirkning fra mennesker ellers støj til før hovedet spændte op, og jeg følte mig utilpas. Jeg har prøvet mange behandlingsformer før og oplevede kun kortvarig bedring. Men denne gang hos Charlotte oplevede jeg, at der skete noget i mit kranie, der hvor hovedet er placeret på rygsøjlen. Efterfølgende har jeg konstateret, at jeg ikke mere får hovedspændingerne. For mig er det helt fantastisk, for mine problemer i ryg og skuldre er for intet at regne med i forhold til, at jeg fik hovedspændingerne. Så til Piskesmældsramte, lad biodynamisk kranio sakral terapi få en chance hos jer. Jeg troede hovedspændingerne kom fra nakkeskaden, jeg fik ved samme lejlighed. Men nej, Charlotte siger, det er fordi kraniet har stået en anelse skævt på min rygsøjle efter ulykken. 

Min allerbedste anbefaling fra Annette.

2013 – Hej Charlotte. Jeg var inde ved dig sidste uge for øreakupunktur mod pollenallergi/høfeber. Synes du skal vide at det virker på mig. Har kæmpet i næsten 20 år med alvorlige høfeber i maj og juni måned, men har efter behandlingen forrige uge intet mærket til pollen allergien. Det er rigtigt dejligt at slippe for gener og piller og næsespray mod høfeber. 

2018 – Det virker fortsat – ingen behov for allergipiller el.lign – god weekend -Peer 
MVH Peer Leth

Hej Charlotte!

Først og fremmest, tusinde tak for den behandling du gav mig, den har hjulpet mig helt fantastisk meget.

Jeg har i mange år lidt af græsallergi og min tilstand var så slem, at jeg ikke var i stand til at opholde mig udenfor i meget længere en nogle minutter ad gangen, før jeg måtte gå ind igen inden jeg fik meget svie og kløe i øjnene, hovedpine og nyseanfald. Selvom jeg har prøvet hvert eneste medikament for at lindre ubehaget var der intet der har hjulpet det fjerneste. – Tværtimod blev jeg både træt og sløv. Det har, så længe jeg kan huske, ødelagt mine sommersæsoner for mig, og jeg har endda måttet vælge karriere efter det, da jeg så mig nødsaget til at vælge et kontor-arbejde, så jeg slap for at skulle opholde mig udenfor om sommeren. Samtidig blev min døgnrytme også totalt ødelagt i sommerperioden, fordi det var nemmere at opholde sig udenfor om aftenen, da der ikke er så meget pollen i luften dér. 

Jeg blev behandlet med øreakupunktur i starten af græssæsonen og må indrømme at jeg var meget skeptisk. Min tanke var, at hvis alle de medikamenter jeg havde prøvet ikke virkede det mindste, hvordan skulle det her så hjælpe mig..
Efter din behandling var der et par dage, hvor jeg kunne mærke at der stadig var symptomer på græsallergi, men på den tredje dag havde jeg slet ingen symptomer på græsallergi mere. Lige siden dér, har jeg kunnet nyde sommeren sammen med kæreste og kammerater som enhver anden også har kunnet.

Ærligt talt, så er jeg lidt mundlam – Det eneste jeg kan sige, er mange mange tusinde tak.

Det har så utroligt stor indflydelse på mit velbehag, for end ikke at snakke om mit sociale liv, hvor jeg nu har helt nye muligheder for at gøre hvad jeg ønsker.

Tusinde tak! Tusinde mange tak.

Med venlig hilsen
Lasse Krogsgaard 

Jeg får ofte en behandling med Kranio sakral terapi, jeg har ikke nogle specifikke problemer, men nyder at få lidt afspænding og velvære og anbefaler det gerne til andre med samme behov.

Peter.

Jeg kan varmt anbefale Charlottes behandlinger. Hun er enormt dygtig i sit fag og har et rigtig godt nærvær i sine behandlinger. Hendes varme og dejlige personlighed smitter positivt af på mig ved hver behandling. Jeg føler mig i meget trygge hænder hos Charlotte og jeg oplever en dybde og en vedvarende afspænding i hendes behandlinger, som jeg ikke har oplevet hos andre behandlere. Giv dig selv den skønne gave at bestille tid hos Charlotte, det gør underværker.

Hilsen Signe Tarp Topholm

Indbydende og hyggeligt lokale. Levende lys, beroligende musik og behagelig temperatur. Milde og behagelige hænder og en rolig og afslappende stemme, der forklarer, hvilken behandling man får. Det er min oplevelse af en Kranio-Sakral behandling hos Charlotte Vester Yde. Jeg har været til min del af massører og en enkelt Kranio-Sakral behandling og man ved det har været godt, når man har en let, afslappende og svævende fornemmelse efter en behandling. En Kranio-Sakral behandling hos Charlotte Vester Yde kan klart anbefales. Sanne Lundby.
– Sanne

Oplev effekten af Kranio Sakral-terapi – jeg blev overbevist! Jeg har hørt rigtig meget om Kranio Sakral-terapi (KST). Egentlig har jeg kun hørt rigtig gode ting om behandlingsformen, men det var først, da jeg selv besøgte Charlotte Yde, at jeg for alvor blev overbevist, om hvor godt KST er.

Min kæreste har de sidste par år foretrukket KST frem for almindelig massage. Hun har fortalt mig, hvordan terapien i langt højere grad end almindelig massage har afhjulpet spændinger i ryg og nakke samt lindret hendes hovedpine markant. Så da jeg fik muligheden for at prøve denne massageteknik på egen krop, slog jeg til. Og det skulle vise sig, at KST slet ikke er det ”hokus-pokus”, som jeg egentlig gik og troede.

Da jeg ankommer til den hyggelige klinik, der ligger under den lille helsekostbutik, Ganefryd, i Klostergade – bliver jeg modtaget af den smilende og glade Charlotte. Jeg tager plads på briksen fuldt påklædt – og er ret spændt på, hvad der skal ske. Charlotte begynder behandlingen, som består af en meget blid massage og en række ’greb’, der forsigtigt løsner op i spændinger og korrigerede uregelmæssigheder i kroppen.

Jeg blev virkelig overrasket over, hvordan de helt lette berøringer kunne give en følelse af dyb afspænding. Normalt er jeg typen, der mener, at massage skal gøre ondt, før det gør godt – men efter denne behandling hos Charlotte er jeg virkelig blevet overbevist om, at KST kan noget, almindelig massage ikke kan.

Det er ikke sidste gang, jeg har prøvet KST – og du kan godt glæde dig, hvis dette er første gang, du skal prøve det!

God fornøjelse! Journalist: Kristian Skjoldborg www.Downtown.dk

Jeg kan meget varmt anbefale at få behandling af Charlotte. Hun har en rolig og professionel tilgang til behandling, der gør at man med det samme føler tillid til hendes evner.

Jeg har en kronisk nakke skade efter en ulykke, og jeg prøvede først kranie sakral behandling, som var god til at afspænde og give ro i nakken. Men min største oplevelse opstod, da hun samtidig satte nåle i. Jeg fik det virkelig godt i flere dage. Den bedste længere virkende behandling jeg har oplevet, og jeg synes ellers, jeg har prøvet mange former for behandling. 

Venlig hilsen Annette