Kontakt og info

Charlotte Vester Yde
Helbred og Velvære
Søskrænten 49
8260 Viby J
Tlf. 60 14 30 77 (SMS eller opkald)

Har du spørgsmål til behandlinger, er du velkommen til skrive til mig.

Åbningstider:

Jeg holder jule lukket fra den 15. December 2021 – 4. Januar 2022. Ved akut behov er du velkommen til at kontakte mig.

Mandag: 10:00 – 15:00
Tirsdag: 10:00 – 15:00
Onsdag: 10:00 – 15:00
Torsdag: 10:00 – 15:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Afbud 
Afbud bør ske senest dagen før aftalt behandling.
Ved udeblivelse må påregnes et gebyr på 250 kr.

Praktiske oplysninger:

Børne behandlinger: I denne covid-19 tid anvender jeg ikke egne legesager. Det kan være svært for nogle at sidde og ligge stille igennem længere tid. Jeg anbefaler derfor, at du medbringer underholdning som eks. legesager, puzzlespil, bøger, tegne grej osv. afhængig af barnets alder. Medbring gerne lydfil til når barnet ligger på briksen, eks. “prop og berta” eller andet som dit barn kan lytte til. Til babyer at det helt okay at amme under behandlingen og de må meget gerne sove eller falde i søvn under behandlingen.

Covid-19: Hvis du ønsker at benytte maske, så giv mig besked ved ankomst. Jeg har masker som inkludere prisen og bærer selv visir efter dit ønske. Du behøver ikke medbringe lagen, jeg skifter lagen efter hver klient. Jeg afspritter alle nødvendige flader og lufter godt ud imellem behandlingerne.

Af hensyn til den igangværende behandling, bedes du vente med at banke på døren til min praksis, til det aftalte tidspunkt. Bus 11 kører hver 20 minut fra Park Alle/Banegårdspladsen Århus, forbi Viby centret til Stavtrup. Stå af på Rugbjergvej/Jarlsmindevej 400 m fra min praksis. Parkering er gratis  Du bedes venligst benytte parkeringspladsen bag huset. Indgang via 2. dør. 

Her finder du min praksis