Om Charlotte Yde

Velkommen til min praksis.

Jeg er 37 år, har hjemme praksis, hvilket giver mulighed for at være fleksibel i mit arbejde. Jeg har 2 børn hvor jeg hjælper dem med deres problematikker bla. vokseværk, øreproblemer, falsk strubehoste, rygproblemer, uro mm. Det at kunne hjælpe på en mest mulig naturlig måde, fordi det er muligt – har givet mig lysten til at arbejde som alternativ behandler og også hjælpe børn.

Min største glæde er at kunne hjælpe andre mennesker, gøre en forskel for dig som ønsker denne hjælp og at finde ind til årsagen. Årsagen kan ligge dybere end mange er opmærksomme på og det er her jeg gerne vil hjælpe, med en naturlig vej til mere ro, et bedre helbred og velvære.

Jeg starter på uddannelsen Bachs Blomster medicin som årsags behandling her i foråret 2019. Med de fysiske skader og overbelastninger i vores system, er vores følelser blevet påvirket i tråd med nervesystemet. Disse 38 forskellige typer følelser kan hjælpes med Bachs blomster remedier og er et rigtig godt supplement til Kranio Sakral Terapi.

Fremtiden er en god investering.
De bedste ønsker for din sundhed og fremtid. 

Charlotte Vester Yde

Du kan læse om andres anbefalinger her.