Charlotte Vester Yde

Det har igennem mange år været min drøm, at arbejde som selvstændig og alternativ behandler, fordi jeg elsker at hjælpe og glæde andre mennesker. Jeg elsker det arbejde, håndværk og den ro og fordybelse der ligger i arbejdet. Samt den naturlige vej at genskabe balance på.

Kranio sakral terapi og dens dybde er ikke kun velegnet til fysiske skader, men indvirker også på nervesystemet og psyken.

Det blev min vej fordi jeg selv oplevede hvordan jeg blev hjulpet og med få behandlinger, nogle få år senere fik jeg et barn med begyndende kolik som også blev hjulpet af behandlingsformen. Det gav mig lysten til denne behandlings form og til at behandle børn som voksne. Jeg har derfor gennemført alle kurser i begge uddannelser.

Bærer du rundt på fysiske som psykiske ubalancer og trænger du til at få det balanceret?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker en naturlig vej til mere ro, et bedre helbred og velvære.

Fremtiden er en god investering.
De bedste ønsker for din sundhed og fremtid. 

Charlotte Vester Yde (38 år)

Du kan læse om andres anbefalinger her.