Fjernhealing

Jeg er startet på et healer kursus, hvor jeg arbejder med den meget stærke energi, “Magic Con Energi”. Dette er en af de stærkeste energier på jorden lige nu.

Jeg har i den forbindelse brug for at øve mig.

Ønsker du at prøve fjernhealing og få hjælp til nedestående:

  • Smerter
  • Stress
  • Tankemylder
  • Hovedpine
  • Ryg og bækken problemer
  • Uro
  • Generel balance i krop og sind
  • Bærer du på uforløste følelses mæssige ubalancer, som måske dræner dig for energi?

Du kan kontakte mig på tlf. 60143077 så finder jeg gerne en tid til dig. Du kan endnu ikke, benytte online booking til fjernhealinger.

Det du skal gøre
Sidde eller ligge et afslappet sted på det aftalte tidspunkt. Jeg anbefaler, at du lytter til/mærke din krop under behandlingen, som varer mellem 15-40 minutter. Læg meget gerne mærke til hvordan du har det, både før og efter behandlingen.

Healingen er gratis. 
Jeg vil gerne, at du skriver en tilbagemeldning omkring din oplevelse med healingen. Det er vigtigt for mig og andre at høre, hvordan det er gået.

Måske tænker du hvorfor fjernhealing og hvordan? Min forklaring er, at alt er energi, hvilket betyder at alt er levende og energi er dermed muligt at arbejde med. Jeg tror alle mennesker ved hvad tankens kraft er og kan, vi er og bliver, hvad vi tænker om os selv. Lidt påvirkning fra andre mennesker, kan få os til at føle en helt masse forskellige følelser, som dermed kan sætte sig fysisk i vores krop og påvirke vores humør. Alle har disse evner og kan lære at mærke, se og arbejde med energi. Jeg har trænet energi arbejdet gennem flere år, for at lære at mestre det. Jeg elsker denne udvikling, som jeg oplever som en af de største gaver jeg har fået.

Min vej hertil. Igennem mit uddannelses forløb med Kranio sakral terapi, gik instituttet Stanley Rosenberg i Silkeborg konkurs. Jeg fortsatte uddannelsen som Biodynamisk Kranio sakral behandler, hos KST instituttet i Them. Jeg har arbejdet på denne måde gennem flere år og oplever at flere spørger, om jeg også healer. Jeg har selv kunne mærke udviklingen, men jeg har ikke kunne styre selve healingen og ikke vidst hvad det var. Min nysgerrighed har derfor bragt mig til et healings og fjernhealings kursus hos Hening Svanelykke. Gennem uger, hvor jeg har lavet mange fjernhealinger, har jeg fået mange gode tilbagemeldinger. Jeg mærker også tydeligere denne stærke energi, som er meget kraftig og tydelig at arbejde med. jeg synes det er fantastisk og det har givet mig lysten til at fortsætte og hjælpe endnu flere mennesker på denne anderledes måde.